stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Problemen afdrukken stamboom myheritage



Profiel afbeelding

Binnenkort heb ik van een kant van de familie een familiereunie en net als de vorige keren is het de bedoeling dat ik zorg dat de stamboom er ook is. Alleen loop ik op dit moment tegen wat problemen aan met het maken van een papieren versie.

Ik gebruik myheritage als programma en ben in de diagrammenfunctie een afdruk aan het voorbereiden. Waar ik op dit moment tegen aan loop is dat hij bij sommige personen de data niet volledig weergeeft. bij een aantal mensen ontbreekt het geboorte of overlijdensjaar terwijl dat wel aanwezig is.

Ten tweede zou ik ook graag de plaatsen van geboorte, overlijden en trouwen er bij hebben staan, maar hoe ik dat er bij krijg heb ik ook nog niet kunnen vinden.

Ik hoop dat iemand me kan helpen

RenskeB - 24 sep 2011 - 11:20


Ik neem aan dat je de nieuwste versie van Family Tree Builder, 5.1.0.5209, hebt geïnstalleerd. Wellicht wordt het probleem met het niet afdrukken van bepaalde data die wel is ingevoerd veroorzaakt door taalinstellingen; als je bijvoorbeeld een afdruk maakt in het Nederlands zal een in het Engels ingevuld dataveld niet worden afgedrukt. Als je de grafiek eenmaal hebt aangemaakt kun je via het optiemenu de weer te geven velden aanpassen.

Uitgeschreven lid - 24 sep 2011 - 23:20







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu