stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Omzetten Stamboom de luxe bestand



Profiel afbeelding

Beste,

enkele jaren gelden heb ik met met TLC Domus STamboom de Luxe een stamboom gemaakt. Nu ben ik door het vernieuwen van PC, verhuis, etc etc de software kwijt, maar het bestand heb ik nog wel.

Ik ben nu opzoek naar iemand of iets waarmee in dit bestand in bv een Gedcom bestand kan omzetten.

Misschien heeft iemand dit pakket nog draaien en zou dit bestand (.ag3) voor mij willen openen en exporteren als Gedcom.

Ik hoop op positieve reacties.

gr

Marc

Marc - 28 nov 2011 - 19:55

Aan Marc een mailtje gestuurd over iemand die het programma nog gebruikt.

Ria Hendriks - 28 nov 2011 - 21:55

Marc,
Ik heb Stamboom de Luxe nog op de PC staan. Stuur maar de file naar r.degrood @onsnet.nu en i kzal kijken wat ik kan doen.

met groet,
Richard

Richard de Grood - 30 nov 2011 - 11:20

Beste Richard,

Er zijn ook spammers actief op dit forum die azen op e-mailadressen. Ik zou u daarom willen aanraden op te letten waar u uw e-mailadres achterlaat. Het beste dat u kunt doen is via het profiel van Marc contact met hem opnemen en het e-mailadres uit uw huidige post verwijderen door middel van de knop "bewerk".

Mvg,

K.J. van Veen

K.J. van Veen - 30 nov 2011 - 15:23


Beste, ik las uw bericht.  Ik heb eenzelfde probleem: Ik heb nog een Ag3 bestand, maar mijn domus de luxe 3.0 software ben ik kwijt.  Zou u me kunnen helpen om dat Ag3 bestand om te zetten naar Gedcom?

beste groeten, Josee

dachelet - 30 mar 2014 - 11:56







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu