stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Gegevens van Aldfaer naar Genealogie site's



Profiel afbeelding

Beste mede genealogen.

Ik heb een probleem. In mijn Aldfaer programma staat een persoon in die niet is overleden. Nadat ik het GedCom bestand verstuurd heb staat in de Genealogie Online en ook in Geneanet zo ook in mijn eigen website overleden. Het betreft G.Alberts *1953.

Wie kan mij helpen om dit probleem op te lossen?

Voor de moeite vriendelijk dank.

Louis Uriot

Louis Uriot - 26 jan 2014 - 13:40

Heb je al geprobeerd om bij de betreffende persoon te vermelden, dat hij niet gepubliceerd mag worden? Dit kan onder 'privacy' op het tabblad 'diversen'. Dit tabblad vind je bij de tabbladen: persoon, geboorte, overlijden, etc. etc. En dan weer een nieuw Gedcom-bestand maken en publiceren op Genealogie Online. 

Succes.

Mary Schroder - 27 jan 2014 - 06:48

BertKoor - 27 jan 2014 - 10:49

Bert Koor.

Helaas nog niet. Heb niet publiceren aangevinkt in het Aldfaer programma. Opnieuw opgeslagen en verstuurd naar genealogiesites. Geen resultaat. Het gaat om G. Alberts * 1953. En er staat overleden na 1995 terwijl deze mevrouw springlevend is

Louis Uriot - 27 jan 2014 - 13:23

Hierbij wil ik mededelen dat het gelukt is om de overlijdingsdatum te verwijderen.

Voor alle moeite vriendelijk dank.

Louis

Louis Uriot - 27 jan 2014 - 13:50

Wow, mijn probleem was de omgekeerde versie. Bij het maken van een Gedcom bestand ontbraken er personen. 'Niet publiceren' bleek (ongewenst) aangevinkt te staan. Mijn probleem is nu gelukkig opgelost!Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Alexandra - 6 feb 2014 - 16:15


Is het niet veel handiger als men (vermoedelijk) nog in leven zijnde personen weglaat in genealogieprogramma's?

Marianne C. - 19 jun 2015 - 10:44







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu