stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Gedcom van Aldfaer naar My Heritage => doopdata verdwenen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Goedemiddag,

ik wil een deel van mijn stamboom uploaden via een gedcom bestand uit Aldfaer naar de site My Heritage.

Omdat ik niet alles erop wil zetten heb ik in Aldfaer eerst een groep aangemaakt. Vervolgens heb ik deze groep ge-exporteerd naar een Gedcom bestand. Daarna dit Gedcom bestand geupload naar My Heritage. De personen zijn vervolgens zichtbaar op de site, echter bij alle personen geboren in de tijd van de kerkregisters is de doopdatum weggevallen. Ik heb in Aldfaer bij deze personen hun doopdatum natuurlijk ingevuld in het veld "Ged" (Gedoopt). In het veld "Geb" (Geboorte) staat niets, omdat de exacte geboortedatum meestal niet bekend is.

Ik krijg het niet voor elkaar de doopdatum zichtbaar te maken op My Heritage. Ik heb ook nergens een mogelijkheid gezien zit in te stellen. Of zie ik iets over het hoofd ?

Pim.

P.J.H. Vercoulen

J. H. van Veen


Beste J.H. van Veen,

bedankt voor de link, ik had al gezocht naar een oplossing voor dit probleem, er moeten meer mensen zijn die hier tegenaan liepen. Ik had echter verzuimd in het Engels te zoeken. Het antwoord is helder en eenvoudig: My Heritage ondersteunt dit (nog) niet en het probleem speelt al enkele jaren zonder dat men er iets mee doet. Voor mij een reden om een andere site te zoeken om mijn gegevens te publiceren. Ik ga niet alles handmatig aanpassen.

De "smart matches" op deze site zijn zeker een hulp. Hoewel je niet klakkeloos alles over moet nemen wat anderen publiceren, kan het je wel op het juiste spoor zetten waar een persoon gebleven is als je zelf het spoor bijster bent...

Dank voor de tip.

Groeten,

Pim.

P.J.H. Vercoulen
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!