stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » MyHeritage Premium Abonnement opzeggen - gevolgen voor stamboom ?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik gebruik Family Tree Builder van MyHeritage, naar volle tevredenheid. Aangezien ik rond de 1500 personen in de stamboom heb, volstond de gratis versie niet langer. Ik betaal nu zo'n 50 euro per jaar voor premium.

Uit kostenbesparing wil ik terug naar de gratis versie. Omdat ik teveel personen in de stamboom heb, zal ik offline moeten voortaan. Dit vind ik niet erg, er zijn trouwens ook gratis alternatieven. Ik neem nu al voorzorgsmaatregelen. Alle documenten en foto's staan op mijn hdd lokaal opgeslagen. Ook maak ik regelmatig een backup via het programma en exporteer ik naar Gedcom, die ik apart opsla.

Wat mis ik als ik mijn abonnement opzeg ? Toch alleen het online publiceren, de familiesite zal verdwijnen, en ik raak de dataopslag van mijn stamboomgegevens, documenten en foto's kwijt ? Offline blijft het programma gewoon doorwerken, ook met 1500 personen, meen ik. En als ik online ga, kan ik geen stamboom meer uploaden, maar dacht dat SmartMatching wel blijft werken. Toch ?

Wil het graag zeker weten, voor ik de stekker er uit trek. Iemand ?

Groeten van Edwin

VAN 'T SAND / VAN 'T SANT / VAN 'T ZAND / VAN 'T ZANT (met de oorsprong in Hedel)

Edwin

Ik heb geen abonnement.
Bij mij werkt alles ook met duizenden personen. Alleen de eerste 250 personen worden gratis getoond.

Ik weet niet zeker of smartmatching nog werkt als je de familiesite laat verdwijnen.

Frank Fransz

Bedankt voor je reactie Frank.

Ik ga mijn stamboom exporteren, een nieuw (gratis) account aanmaken bij MyHeritage, en de stamboom daar importeren. Kan ik goed zien welke functionaliteiten ik straks nog over houd.

Werkt SmartMatching bij jou nu ?

Edwin

Edwin


Ik denk dat dat wel goed gaat komen.

Smartmatching werkt zo goed dat ik kan zien dat anderen mijn gegevens gaan overnemen!

Groet,

Frank

Frank Fransz
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!