stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Genealogisch programma dat vergelijkbaar is met Myheritage in de klassieke weergave

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

April 2016 is Myheritage onverwachts gestopt met het ondersteunen van de mogelijkheid om je stamboom op 'klassieke wijze' weer te geven. Ik heb er 7 jaar met veel plezier gebruik van gemaakt en vind de huidige 'moderne weergave' zo ondermaats dat ik spoorslags op zoek ga naar een alternatief. Kent er iemand een programma dat er op lijkt? Met de klassieke weergave kon je zo'n 120 icoontjes van 7 generaties tegelijk in beeld krijgen. Het gaf een prachtig overzicht met data en eventueel foto's in het icoontje, of een plaatje van hun beroep wanneer er geen foto was. Ook kon je meerdere takken in je pc laden om die met elkaar te vergelijken, heel handig als je uit wil zoeken welke takken van oorsprong b.v. uit een zelfde gezin afkomstig zijn. 

Ik baal er dus stevig van nu dit nu niet meer mogelijk is.

Jo Breeman

J.M. Breeman


Bedoelt u de webversie van Myheritage of het stand alone computerprogramma Family Tree Builder?

Ikzelf maak nooit gebruik van de webversie maar met het FTB (versie 7) is niets veranderd. Standaard weergave is een echtpaar inclusief 16 overgrootouders en inclusief hun kinderen (met partners), kleinkinderen (met partners) en achterkleinkinderen. 7 generaties in beeld tel ik hier.

Inge
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!