stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Hulp gevraagd bij samenvoegen van 2 stambomen (in Aldfaer, evt mbh MyHeritage)



Profiel afbeelding

Beste allemaal,

Toen ik begon met mijn stamboombezigheden heb ik twee bomen gemaakt, ééntje van mijn vaderskant en één van mijn moeders kant. Nu ik in MyHeritage aan mijn gratis max zit en met Aldfaer overweg kan ben ik tot de conclusie gekomen dat het veel gemakkelijker is om beide middels GEDCOM samen te voegen en bij een eventuele uitdraai per te kijken wat ik nodig heb.

Na veel zelf geprobeerd te hebben heb ik moeten concluderen dat ik het niet voor elkaar krijg om van beide bomen één geheel te maken. Waar het probleem precies in zit weet ik niet, maar het zou kunnen dan Aldfaer niet snapt wie de dubbelen zijn (o.a. mijn ouders en ik komen in beide bomen voor).

Is er iemand die een poging wil wagen? Ik denk dat dat ons beide minder tijd zou kosten dan wanneer ik opnieuw adhv een uitleg ga puzzelen.

 

Alvast hartelijk dank!

 

Groet,

Casper

Uitgeschreven lid - 12 okt 2017 - 14:27

- achterhaald - 

Jan K. (genealinks.tk) - 12 okt 2017 - 20:22 (laatst bijgewerkt 3 mar 2019 — 10:52 door auteur)

Jan K. (genealinks.tk) - 13 okt 2017 - 12:43


Hoi Jan,

 

Dank voor de hulp. Ga kijken of ik er toch zelf uit kan komen.

 

Groet,

Casper

Uitgeschreven lid - 13 okt 2017 - 13:26







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu