stamboomforum

Forum logoGenealogische software » personen zijn niet overleden, hoe krijg ik ze uit het overzicht? - gelukkig [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Een pijnlijk probleem. Ik had in Aldfaer tekst gezet bij de aantekeningen van overlijden van enkele personen die nog leven, zoals waar ze wonen, ik dacht dat dit later van pas kon komen. Ik had bewust aangekruist dat de aantekeningen bij overlijden niet geëxporteerd mochten worden. Na uploaden staan de personen plotseling op Genealogieonline, met de vermelding dat ze zijn overleden! Snel de tekst bij het overlijden weggehaald en opnieuw een Gedcom-bestandje geüpload, maar ze staan er na verwerking nog steeds bij als overleden. Echt erg pijnlijk, hoe krijg ik ze eraf?

J.A. van der Ent


Ik heb intussen zelf al gezien wat de oorzaak van het probleem is: Aldfaer zet automatisch een kruisje bij 'overlijden' als je een aantekening maakt onder dat kopje. Nu de kruisjes weggehaald en de personen zijn weer netjes weg uit mijn overzicht. Gelukkig maar. Weer iets geleerd en mogelijk is deze forumbijdrage later een hulp voor een ander.

J.A. van der EntPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!