stamboomforum

Forum logoGenealogische software » rapport parenteel of kwartierstaat op Genealogie Online [opgelost]


Profiel afbeelding

L.S.

Ik kan via het programma Aldfaer twee standaard rapporten genereren; de Alfaer- en de CBG-versie. De versie die GO levert staat daar niet bij. Ik heb twee vragen: 1. hoe heet de GO-versie? 2. Kan ik deze versie ook in de beheermode genereren, zodat de niet openbare personen volledig worden meegenomen? Uiteraard is deze versie dan voor eigen familie-gebruik.

mvg

Jan

Jan van Hoek

Hoi Jan, je vraag past in meerdere fora, maar ik denk dat de basis wel je software programma Aldfaer is.

Je kunt in GO geen wijzigingen aanbrengen, alleen publicaties (Gedcoms) beheren, dus verwijderen en uploaden.

In GO zit bij het uploaden wel een bescherming dat nog levende personen niet worden getoond.

Yolanda Lippens

Hallo Yolanda, bedankt voor je antwoord. Dat wat je zegt wist ik al. Mijn vraag ging eigenlijk of de bescherming van levende personen tijdelijk (in de beheersmode) zou kunnen worden omzeild, zodat ik dan mijn parenteel of kwartierstaat voor eigen gebruik conform de GO-rapportvorm zou kunnen downloaden. Heeft de rapportvorm van GO eigenlijk een naam? Zo ja, dan zou ik via het aldfaerforum kunnen vragen of deze rapportvorm aan de aldfaer-mogelijkheden zou kunnen worden toegevoegd. Uiteraard in overleg en met GO-toestemming.

mvg Jan

Jan van Hoek

Aldfaer en Go zijn 2 verschillende partijen, dus heeft niemand toestemming van elkaar nodig. Je kunt het beste naar de support van Aldfaer mailen om je vragen te stellen. Uiteindelijk kan je dan weer een nieuwe gedcom maken die je weer in Go upload.

Yolanda Lippens


Jan

 

Bij Aldfair kun je gewoon privatie instellen dan blijft bij rapportage privatie achterwegen

Toon StultiensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!