stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Hangende matches MyHeritage en los hangende takken


Profiel afbeelding

1. In MyHeritage blijven regelmatig record/smart matches hangen. Ofwel in het overzicht zie je matches maar als je er op klikt dan verschijnt er geen resultaat maar alleen de link naar de persoon in mijn stamboom. Deze matches kan je niet verwijderen. Dat is erg irritant omdat ze in de lijst met matches blijven staan en je er dus regelmatig op klikt. De enige oplossing die ik heb gevonden is het verwijderen van de betreffende persoon en het daarna weer toevoegen van die persoon. Veel handelingen waarbij je ook wat informatie kwijt raakt. Wat is de oorzaak van dit probleem? En kan je het op een andere manier oplossen?

 

2. Hoe vind je loshangende takken in je stamboom?

Frank van der Graaf

Ik denk dat u de eerste vraag beter aan de makers van MyHeritage kunt vragen.

L. Loef

Beste Loef, ik begrijp je reactie, maar de maker van deze software is moeilijk te bereiken. En ben ik nu de enige ben met dit probleem of komt het ook voor bij anderen? Trouwens je zou verwachten dat het opsporen van die loshangende takken in de handleiding zou staan. Maar die handleiding is zo summier dat je daar niet veel aan hebt.

Dus ik ben benieuwd wat anderen voor ervaringen hiermee hebben.

Frank van der Graaf


Het wel eens kunnen komen omdat MyHeritage de links koppelt aan het bevestigen van een match. 

Een oplossing is om als beheerder uitsluitend te werken met het programma MyHeritageFamilytree op de pc en daarbij je medegebruikers meegeven dat ze geen smartmatches via de website invoeren.

Pieter de BoerPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu