stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Familytree Maker en probleem met C schijf, heb het programma niet meer opgelost



Profiel afbeelding

De wet van More heeft toegeslagen. Ik had een probleem met mij C schijf, ik ben verhuisd en toen zijn helaas mijn software CD's verdwenen waaronder die van FamilyTree Maker versie 12 of 16 dat weet ik niet meer. Nu heb ik nog wel alle data maar niet meer het programma schijfje om die weer op mijn computer te zetten. Helaas bestaat het bedrijf niet meer. Weet iemand hoe ik aan het programma schijfje kan komen/lenen of hoe ik het op internet kan downloaden? Wil er ook wel voor betalen! Alvast bedankt! 

Ed Agter - 8 jul 2020 - 09:56 (laatst bijgewerkt 8 jul 2020 — 11:10 door moderator)

Het programma bestaat nog wel degelijk, te vinden op de website van de maker https://www.mackiev.com/ftm/

Maarten Krips - 12 jul 2020 - 20:07


Helaas is dat een nieuwe uitvoering die is gemaakt door hun nadat ze FamilyTree maker hadden overgenomen. Ik heb het ook gekocht en er is niet mee te werken. Ze hebben er een totaal ander programma van gemaakt

Ik zocht FTM het programma van vóór de overname in een van de de versies 12 t/m 16. Die versies zijn bruikbaar voor mijn file.

Na versie16 uit ongeveer 2006 is de overname geweest en een voor mij onbruikbaar programma geworden. Heel veel dingen worden er verkeerd in overgenomen. Gelukkig heb ik inmiddels versie 16 mogen ontvangen en ben weer heel blij!

Hartelijk dank voor het mee denken.

Ed Agter - 12 jul 2020 - 20:17







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu