stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Ervaring met overzetten gegevens MyHeritage naar Mac FamilyTree


Profiel afbeelding

Heeft iemand ervaring met het overzetten van genealogische gegevens uit MyHeritage naar Mac FamilyTree?

Ik ben van plan om mijn account bij MyHeritage op te zeggen. Mijn bewaarde gegevens (en dat is veel) wil ik nu overzetten naar het programma Mac FamilyTree. Heeft iemand hier ervaring mee? Hoe kan ik dat het beste doen?

Worden de gegevens goed overgezet?

Hoe is jullie ervaring met Mac FamilyTree

Hoe is de beveiliging van dit programma?

Rosemarie van den Kieboom

Beste Rosemarie, ik werk inmiddels naar volle tevredenheid met MacFamiliyTree 9. Is makkelijk in te richten zoals jij het fijn vindt. Het is heel gebruiksvriendelijk en super fijn dat je heel makkelijk kan schakelen tussen iMac, MacBook, iPad en eventueel iPhone. Je hebt altijd alles bij je als je ook kiest voor CloudTree. Mocht je ooit vragen hebben bij het gebruik, laat maar weten. Ik heb geen ervaring met overvoer vanuit MyHeritage.

RemcoBaten

Overzetten naar een ander programma geeft altijd wel wat problemen. Van MyHeritage naar MacFamilytree, daar heb ik geen ervaring mee. Aan te raden is wel om de oude schoenen nog niet weg te doen voor de nieuwe bevallen. Een programma wat kan helpen mocht het overzetten niet naar wens gaan is The Complete Genealogy Builder, dat is 30 dagen gratis te gebruiken en zover ik weet het meest geavanceerd op het overzetten van een gedcom naar een ander programma.

Pieter de Boer


Gedom exporteren vanuit Family Tree Builder en dan importeren in een willekeurig ander stamboomprogramma.

En dan maar hopen dat alle gegevens een beetje goed meegaan.

RonPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu