stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » My Heritage tools



Profiel afbeelding

My Heritage lanceerde Deep Story waarmee je een voorouder zijn eigen levensverhaal kan laten vertellen. Is die tool nou echt zo leuk? Heb hem eens geprobeerd met mijn opa. Het was vreselijk. Het werkte volstrekt vervreemdend. De rare manier waarop de mond bewoog, de slechte verstaanbaarheid van sommige woorden, maar vooral de stem. Mijn opa sprak met een Gronings accent. Het werkt vervreemdend. 
Daar komt nog bij dat je maar uit 2 stemmen kan kiezen: Nederlands en Belgisch Nederlands. Alle voorouders die met Deep Story zelf hun verhaal vertellen spreken dus uiteindelijk met dezelfde stem. 
Dan heeft My Heritage nog zo'n tool, jezelf in een andere tijd plaatsen. Wat krijg je dan te zien? Jezelf gestoken in een jurk uit b.v. de 17e eeuw, maar gezicht en kapsel blijven steken in de huidige tijd. Het resultaat is dus zeker niet hoe je er uit zou hebben gezien in de 17e eeuw.
Kennelijk een lokkertje om klanten binnen te halen, maar ik vind het zonde om er tijd aan te besteden. 
Nicolette

Nicolette Jentink - 10 jan 2023 - 10:28


Helemaal mee eens. Buitengewoon ziek, die tool. My Heritage is een marketing machine met soms iets nuttigs maar een hoop onzin. De hoge prijs totaal niet waard.

Jaap Goldschmeding - 10 jan 2023 - 10:58







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu