stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Karl Johannes Harff, ordonnans, geboren rond 1920 in Rostock of Berlijn



Profiel afbeelding

Ik heb al eens eerder op dit forum een vraag gesteld over Karl Johannes Harff, ik heb echter nieuwe informatie over hem waardoor blijkt dat ik in een andere richting moet gaan zoeken.

Hij is geboren rond 1920 in Rostock of in Berlijn, zijn geboorteplaats is niet zeker. Hij had in de oorlog een relatie met Helena Johanna van Zwol (geb. Amsterdam 30 mei 1923, ovl. aldaar 5 oktober 1970) en uit die relatie werd mijn oma geboren, Johanna Hendrika Lena van Zwol (geb. Amsterdam 18 mei 1943, ovl. Pernis 1 december 2006). Karl Johannes erkent haar op 13 mei 1953, toen ze bijna 10 was. Deze informatie stond ook in het eerdere forumbericht, maar het blijkt nu dat hij (motor)ordonnans was in het Duitse leger. Op mijn eerdere forumbericht kreeg ik een link door naar de Deutsche Dienststelle, maar dat bleek voor gesneuvelden in de oorlog, Karl Johannes heeft de oorlog echter overleefd. Wie weet waar ik op zoek kan gaan naar ordonnansen in het Duitse leger, die niet gesneuveld zijn?

Alvast bedankt voor de hulp.

Met vriendelijke groeten,

Andy Wernke

Andy Wernke - 1 dec 2016 - 13:15







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu