stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Duitsland » Overlijden in de trein tussen Eger en Emmerich

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

In www.zoekakten.nl is bij "Rheden" ("bevolking"- en daarna: Bevolking 1900-1914 klapper (Velp) - 311 images) op image 204 iets te vinden over Gerardus Elisa Steenhoff en over drie kinderen(?).

G.Karssenberg

Er zijn vele bijdragen en opmerkingen gegeven over deze zaak. Daarvoor heel hartelijk dank. Ik heb alleen maar gevraagd of iemand mij iets kan vertellen over de politie  archieven in Emmerich van 1913 te vinden zijn. De heer Gerardus Eliza Steenhoff is overleden in die trein. Dat er dan geen overlijdensakte is in Velp moge dan duidelijk zijn.

Dus Wie weet iets over de politie archieven?

Groetjes Ton Steenhof

Ton Steenhof


Dat er dan geen overlijdensakte is in Velp moge dan duidelijk zijn.

Voor mij is dat niet zonder meer duidelijk. Ik ben diverse overlijdensaktes tegengekomen waarbij het overlijden van een persoon werd geregistreerd in de plaats van overlijden en met een verklaring ook in de woonplaats van de betrokkene.

Als leek vond ik de toelichting van de hr D. Vlas heel duidelijk en ik dacht dat hij ook suggestie deed hoe verder te gaan met het onderzoek.

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!