stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Thomas Eduard Heinecken

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ich suche Auskunft über Thomas Eduard Heinecken, geboren ca 1776 in Emden, Kaufman. Er war verheiratet mit Bielkea Hern Hitjer aus Weener. Möchte wissen wo und wann geboren und gestorben, Heirat, Eltern... Er war der Urahne meinse Grossmutters, Anna Christina Johanna Geertruida Heinecken (1887-1956).

caty wijn-pulle

In het forum Duitsland spreken we gewoon Nederlands, hoor

Zie ook https://www.stamboomforum.nl/familienamen/2/56696/0/thomas_eduard_heinecken_zoek_geboortedatum

Jan Clavaux


De KB-fiches van de ev.-ref. kerk te Emden zijn gratis te raadplegen in de bronnenzaal van het CBG https://cbg.nl/bezoek-contact/bronnenzaal/ (overige bronnen) https://cbg.nl/documents/13/cbg_plattegrond_bronnenzaal.pdf te Den Haag.
Helaas heeft het CBG geoordeeld niet langer de bestaande on-line inhoudsopgave van deze fichesverzameling via internet beschikbaar te stellen.

In Emden worden de dopen in een doopboek alfabetisch op voornaam van de dopeling en vervolgens binnen de letter op datum opgeschreven. Dus bij de T kijken voor Thomas en dan het tijdvak 1775-1777.

Bielkea Hitjer is geboren 11.8.1788 te Westerend en gedoopt te Weener. Zij stamt uit welbekende families uit Oost-Friesland. Haar vader Hermann Hitjer en moeder Gebke Wybrands (Wiebrands) staan afgebeeld op 2 portretten.

ChrisvDPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!