stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Carsten Willemsz (van den Bogaert/Uytenbogaert) afkomstig uit Aldenhove bij Kreiz Julich



Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar Carsten Willemsz (Bogaert/Uytenbogaert) gehuwd in Amsterdam met Swaentje Everts. Hij is afkomstig uit Aldenhove(n) bij Kreiz Jülich Dld en geboren omstreeks 1597/1598. Hij was bij huwelijk linnenwever en ik vermoed, dat hij geboren is in (de omgeving van) Antwerpen, maar gevlucht is en via Aldenhoven terecht is gekomen in Amsterdam. Er is waarschijnlijk ook een broer Daniel Willemsz, ook afkomstig uit Aldenhoven en gehuwd in Amsterdam met Marijtje Simonsz.

Wie kan mij vertellen waar ik de aktes uit Aldenhoven moet zoeken? Of andere informatie over deze vermoedelijke "trektocht"?

Paula U. - 14 dec 2018 - 12:31

Bij het Centraal Bureau voor Genealogie in Den Haag liggen van Aldenhoven RK dopen van 1594-1798, dus als deze familie Katholiek was, is een bezoekje wellicht de moeite waard.

Maarten Krips - 14 dec 2018 - 21:40


Dankjewel. Hij heeft zijn kinderen hervormd laten dopen, maar hij kan best katholiek gedoopt zijn.

Paula U. - 14 dec 2018 - 22:01







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu