stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Overl. gezocht van Jan Nijensikkens, geb. Zwolle 1882, overl. Dortmund 1910 Duitsland [opgelost]


Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar de exacte overlijdensdatum en begraafplaats van mijn overgrootvader Jan Nijensikkens, geboren 3-8-1882 in Zwolle en overleden in 1910 in Dortmund, Duitsland.

Hij is daar overleden aan een longontsteking wegens werkzaamheden in de mijnbouw.

Wie weet hier meer over?

w.reurink

Kunt u de onderwerptitel iets aanpassen? Vermeld tenminste naam en tijd in de titel (bewerken onderwerptitel: klik rechts onder uw vraag op bewerk en pas de tekst aan).

Wat betreft uw vraag: was hij rond 1910 alleen werkzaam in Duitsland of had hij daar een permanente woonplaats?

mvg-Ben

Ben Wegman

Hier is de Sterbeurkubde van Jan Nijensikkens

Frank Fransz

In 1932 trouwt dochter Rica Gesina Nijensikkens. Je zou in het archief de huwelijksbijlagen kunnen opzoeken om zo achter de exakte overlijdensdatum van haar vader te komen. Ik zag ook dat deze dochter 1910 in Duitsland is geboren. Dus het gezin woonde daar daadwerkelijk.

Na het overlijden van haar man in 1910 is het gezin mogelijk in Coevorden gaan wonen, want daar overlijdt in 1911 een dochtertje van 3 weken.

mvg-Ben

Ben Wegman

Dank voor de tips. Ik ben weer een stukje verder. Nu alleen nog uitvissen waar hij begraven is en dan kan ik dit weer afsluiten. 

M.v.g. W. Reurink

w.reurink

Hallo W. als je het gaat afsluiten, wijzig dan meteen de geb. datum van Jan. Drie Augustus is de akte datum. Hij is geboren op 02-08-1882 te Zwolle, succes verder.

DHv. E.


Dank voor de tip.

w.reurinkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!