stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Mijn vraag heeft betrekking op de familienaam Waterman(n) uit Aschendorf.


Profiel afbeelding

Mijn vraag heeft betrekking op de familienaam Waterman(n) uit Aschendorf Duitsland.

Graag zou ik meer informatie willen over de ouders van Johann Waterman(n) geboren in 1405 te Aschendorf in Duitsland.

Is er iemand die regelmatig onderzoek doet bij Katholische Familienforschungstelle Meppen? Deze persoon wil ik vragen om ook onderzoek voor mij te doen.

zie myheritage:  https://www.myheritage.nl/site-family-tree-144095361/waterman-stamboom

Bedankt alvast!

Erik Waterman

Dat is wel heel summiere informatie op myheritage. Als ik u was zou ik de lat wat lager leggen en eerst gedegen onderzoek doen naar jongere generaties.

JP Ouweltjes

Beste JP Ouweltjes uw reactie is wel heel kort door de bocht en een aanname dat er niet meer informatie beschikbaar zou zijn dan er op de website van van myheritage wordt getoond. De website bevat inmiddels 2308 namen en allen gelinkt aan de familienaam Waterman. 

Misschien is het toch handig om uzelf eerst goed te voorzien van informatie voordat u allerlei onzinnige reacties plaatst.

Erik Waterman

Dan lijkt het mij zinvol om die gegevens hier te verstrekken.

JP Ouweltjes


Voor alle duidelijkheid: ik reageer op uw vraag nadat ik heb gekeken naar de gegevens op myheritage waarrnaar u verwijst. Dus als ik het heb over meer gedegen onderzoek naar jongere generaties, dan bedoel ik de jongere generaties in de tabel op myheritage. 

Het is geen kritiek maar een serieus en goedbedoeld advies.

JP OuweltjesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!