stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Fam Piehl-Nederlof uit Nordthorn waar en wanneer gehuwd denkelijk rond 1938


Profiel afbeelding

Mijn Oma z'n zuster Rika Nederlof was getroud met een Duitse man Hermann Piehl.  Ze woonde in Nordthorn en zijn rond 1938 getroud, maar ik weet niet waar.  Ze hadden 3 zoons; o.a.  Horst  Horst is rond 1958 overleden.  De andere twee zoons zijn allebij getroud maar ik weet niet of ze nog leven.  Tante Rika is na 1908 in Gronau geboren en haar ouders waren Leendert Nederlof en Johanna Sophia Teselink.  Ze is na 1975 (toen mijn moeder nog bij haar op bezoek is geweest) overleden.

Kan iemand mij helpen met meer inligting over haar en haar gezin.  Ik woon on Zuid Afrika en heb alles al geprobeerdt on-line, maar ik kom niet verder.

————

Het is niet toegestaan om namen te vermelden van personen die mogelijk nog in leven zijn.

De namen van twee kinderen worden verwijderd, verder is de titel aan gepast door moderator.

Alie Getkate

https://www.wiewaswie.nl/nl/zoeken/?advancedsearch=1

Waarschijnlijk hebt u dit al maar de link is voor het huwelijk van de ouders van tante Rika.

Cornelis J Keeren

De ouders van tante Rika trouwden op 14 november 1901 in Enschede. Bruidegom: Leendert Nederlof,Beroep: Fabrieksarbeider, Geboorteplaats: Sliedrecht, Leeftijd: 22.    Bruid: Johanna Sophia Teselink, Beroep: fabrieksarbeidster, Geboorteplaats: Goor,  Leeftijd : 24.  Vader van de bruidegom: Hendrik Nederlof, Beroep: Fabrieksarbeider, Moeder van de bruidegom: Cornelia Eikelenboom.  Vader van de bruid: Gerrit Teselink, Beroep: Fabrieksarbeider. Moeder van de bruid: Carolina Elisabeth Caarels.

 

Documenttype: BS Huwelijk, Erfgoedinstelling: Historisch Centrum Overijssel, Plaats instelling: Zwolle, Collectiegebied: Overijssel, Archief: 0123, Registratienummer: 3720, Aktenummer: 204, Registratiedatum: 14-11-1901, Akteplaats: Enschede, Collectie: Enschede, registers van huwelijken en echtscheidingen.

Cornelis J Keeren


Zus Cornelia Nederlof trouwde op 1 november 1934 in Enschede met Gerhard Busschers. Zie hier voor de huwelijksakte. Leendert Nederlof is dan nog in leven en woont in Gronau. Mogelijk was het huwelijk van tante Rika in Gronau.

Johanna C.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu