stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Heinrich Milatz (geb. 1680) trouwt op 3 mrt. 1702 in Neuhaus, Lüneberg



Profiel afbeelding

Heinrich Milatz (geb. 1680) trouwt op 3 mrt. 1702 in Neuhaus, Lüneberg (D) met Anna Magdalena Starfinger (ged. 15 juni 1682, Neuhaus, Lünenberg).

Zijn de doop - en trouwinschrijvingen in de kerk te vinden ??

--- 

Titel is aangevuld door moderator F.

 

Onderzoek in Duitsland

Subforum voor allerlei uiteenlopende vragen over genealogisch en familiehistorisch onderzoek in Duitsland. De plek om al uw genealogische of familiehistorische vragen te stellen over uw voorouders, uw (verre) familieleden of andere personen die u zoekt die uit Duitsland afkomstig zijn of die daar (tijdelijk) verbleven. Websites met bronnen, indexen, documenten en meer vind je in de Stamboom Gids. Let op: vergeet niet bij het plaatsen van een nieuwe topic een pakkende titel te vermelden die herkenbaar is. Tijdvak, namen en plaats/regio.Meer info 

 

C.N. de Jong - 4 jan 2021 - 08:18 (laatst bijgewerkt 4 jan 2021 — 16:36 door moderator)

Er zijn al exacte data en plaatsnamen bekend, dus die inschrijvingen zijn al opgezocht. Of zijn die gegevens alleen maar overgenomen uit een publicatie op genealogieonline.nl ? In dat geval eerst proberen contact op te nemen met diegene(n) die die publicatie gemaakt hebben, lijkt me.

En ook van belang: welke religie hadden de betrokkenen? Maat nogal uit of ze katholiek of evangelisch waren.

karel honings - 4 jan 2021 - 13:30


Deze info gevonden op genealogie online, De religie is Evangelisch

C.N. de Jong - 4 jan 2021 - 13:57







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu