stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Diderich WIlhelm Meijer Luthers geboren in Kleef rond 1762 opgelost



Profiel afbeelding

Voor een kennis ben ik op zoek naar de voorouders van Diderich Wilhelm Meijer . Hij huwde in Utrecht met Elisabeth Christina Noest. Huwelijks datum onbekend. Wel is  er een Jan Diderikus Meijer met Elisabeth Christina Noest in Utrecht gehuwd op 14-11-1786. Zij kregen vlak na dit huwelijk kinderen, maar die overlijden vroeg waardoor ik niet kan controleren of Jan en Diderich dezelfde persoon zijn. Jan is uit de archieven van Utrecht verdwenen als Diderich kinderen krijgt. In zijn overlijdens akte Utrecht 5-9-1838 staat dat hij in Kleef geboren is en dat zijn vader Dirk heette, naam van de moeder is onbekend. Hij was deurwaarder van het kinderhuis in Utrecht, woonde in de Vuilstraat/ Anna straat  en zij kregen 10 kinderen. Ik kijk uit naar een reactie. 

Elly Landzaat - 25 mar 2022 - 08:18

de evangelisch-lutherische en evangelisch-reformierte kerkboeken van Kleve zijn [hier] in te zien

Peter B - 25 mar 2022 - 09:19


super bedankt, ik ga snel kijken

Elly Landzaat - 25 mar 2022 - 16:08







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu