stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Gegevens gevraagd over voorouders Adolf Geerts Dekker (of Adolph Geerds Decker) * Wymeer 1803



Profiel afbeelding

Adolf Geerts Dekker (of Adolph Geerds Decker) is geboren op 11 februari 1803 te Wymeer (Dld).Zijn ouders zijn Geert Berents Dekker en Antje Adolfs Welp.

Vader Geert Berents Dekker (of: Geerd Berends Decker) is geboren op 4 februari 1777 te Stapelmoor, Weener, Niedersachsen (Dld). Hij trouwde met Swaantje …

Berend Geerds Decker (grootvader van Adolph) is geboren op 31 mei 1748 te Stapelmoor, Weener, Niedersachsen (Dld). Patroniem Geerds is niet zeker.

  1. Wat is de trouwdatum van Geert Berents Dekker (of: Geerd Berends Decker) en Swaantje? En wat is de achternaam van Swaantje? Hadden zij méér kinderen?
     
  2. Wat is de trouwdatum van Berend Geerds Decker (grootvader van Adolph)? Met wie trouwde hij. Hadden hij en zijn vrouw méér kinderen?
     
  3. Wie zijn de ouders van Berend Geerds Decker (grootvader van Adolph)?

Ik ben nieuw op dit Duitse forum. Op welke website(s) kan ik zoeken?

Bert - 2 mar 2023 - 18:33 (laatst bijgewerkt 2 mar 2023 — 19:22 door moderator)


Voor zover ik weet bestaat er een Ortssippenbuch Wymeer:

 

OFB [= Ortsfamilienbuch] Wymeer, von R. und C. Koens, Wymeer 2004

Petra - 2 mar 2023 - 21:46







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu