stamboomforum

Forum logoMilitairen » N L : militairen : Lezing Defensie/NIMH over onderzoek in militaire archieven, Den Helder, vr 27-3



Profiel afbeelding

 

Beste forumgenoten,

Op de valreep een geweldig nieuwsbericht voor uw agenda van vrijdagavond 27 maart ...

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

(illustratie : koning Willem-Alexander slaat majoor G. Tuinman tot ridder in de Militaire Willemsorde, bron : http://www.hethuisvanoranje.nl/08%20Orden%20en%20Onderscheidingen/MilitaireWillemsOrde.html)

...de Nederlandse Genealogische Vereniging verzorgt, voor zowel niet-leden als leden, een lezing over onderzoek in militaire archieven, door een deskundige op dit gebied : mevrouw S.J. Klooster, medewerkster van het ministerie van Defensie , resp. het Nederlands Instituut voor Militaire Historie.

Zie het bericht op de website van de NGV , beeldcitaat :

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Een schitterende kans op uitstekende informatie voor u uit de eerste hand, dus... mist u het niet, en... Geeeeeft... acht!  Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Veel succes met uw onderzoek,

met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri Vlas - 26 mar 2015 - 02:59

U had de mededeling over de lezing vrijdagavond zonder geeft acht en de smiley kunnen plaatsen.

Monique

Monique Jonckheer - 26 mar 2015 - 14:09

Beste mevrouw Jonckheer,

U had ook zelf een bericht over de lezing vrijdagavond kunnen plaatsen, maar voorzover ik kan zien heeft u dit niet gedaan. Natuurlijk bent u een actieve genealoog, niet zo iemand die zelf op de bank zit en anderen vraagt waar het eten blijft. Uiteraard ben ik benieuwd naar uw bijdragen. Intussen is dit een vrij land, en maak ik daar gebruik van.

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri Vlas - 26 mar 2015 - 17:10

U reactie heeft wederom een toon waarvan ik denk: nergens voor nodig. Ook in een vrij land zijn er grenzen aan dat wat men schrijft en zegt. De avond staat hier vermeld in de donderdagse weekkrant die ik pas hedenmiddag onder ogen kreeg omdat hij dan pas in de brievenbus ligt. Daar staat overigens ook geen geeft acht en een smiley bij de mededeling. 

Monique

Monique Jonckheer - 26 mar 2015 - 17:39

Jan Clavaux - 26 mar 2015 - 17:51


Toe nou toch, "geef acht" is een heel normale uitroep van militairen, smileys zijn juist uitgevonden om getypte text een beetje luchtiger te maken, ik snap echt niet wat er mis kan zijn met de aankondiging zoals dhr Vlas 'm heeft geplaatst.

Maggy - 8 apr 2015 - 15:05







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu