stamboomforum

Forum logoMilitairen » Militair in Franse dienst Jacques Theodore (Jacobus Theodorus) Kouwenberg (* 1789 te Gravelines)


Profiel afbeelding

Beste forumleden,

ik ben op zoek naar gegevens van Jacques Theodore (Jacobus Theodorus) Kouwenberg (geboren 1789 te Gravelines) in Frankrijk. Hij is op 25 sept 1816 als deserteur (meegedaan aan de slag bij Waterloo) afgevoerd. Bij zijn trouwen op 16-4-1828 te Saint Brieuc, met permissie van de consul, was hij aldaar in dienst als Corporal Tambour bij het 45e regiment van ligne. Hij is getrouwd met Marie Periguere geboren te Pau op 27-11-1797. 

Ben benieuwd naar reactie(s)

M.vr. groet,  

Joop Kouwenberg

Ron

Ron, bedankt, maar niet degene die ik zocht. Ik hoop hem te vinden middels een stamboek van zijn Frans dienstonderdeel.Vermoedelijk geen nazaten (Saint Brieuc) en begrepen dat zijn dienstonderdeel ook overzee is gegaan. Ik blijf zoeken Triest

Joop Kouwenberg

Ron


Ron, weer bedankt voor je reactie. De eerste twee verwijzingen waren me bekend. De derde niet maar geeft geen nieuws wat J.T. betreft. Wel moet in dit gebied (vlucht Leiden naar St-Omaars) Theodorus Adriaan, oudere broer(tje), zijn overleden. Zal Jean Salin eens vragen.

Joop KouwenbergPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu