stamboomforum

Forum logoMilitairen » Wie schildert mij de diensttijd van Denijs van den Bos (1896-1966)?Profiel afbeelding

Wie schildert mij de diensttijd van de op 16 september 1896 te Leiden geboren Denijs van den Bos? Hij is in oktober 1917 in militair uniform gehuwd met Geertruida Nievaart en moet dus toen al hebben gediend.Maar wanneer werd hij opgeroepen en wanneer heeft hij de dienst verlaten? Wat is er verder bekend?Naar wat ik weet zou hij vrijwillig in dienst zijn geweest.Was hij bij de Vrijwillige Landstorm ten tijde van de Eerste Wereldoorlog? Wie is zo vriendelijk me dit te laten weten? Alvast zeer bedankt!

Denijs van den Bos - 2 apr 2022 - 15:48


Vraag dubbel gesteld. Indien u een gestelde vraag weer onder de aandacht wilt brengen dan kunt u gewoon een reactie bij die vraag  plaatsen met bv een schopje naar boven of heeft iemand nog ideeën om deze vraag te beantwoorden?

Eerdere vraag:  Wat is er bekend over de militaire diensttijd van Denijs van den Bos (1896-1966) uit Leiden? » Militairen » Stamboom Forum

Overigens: dit is een vraag van u gesteld 30 maart. De inkt is net droog. Een beetje geduld past ook.

mvg-Ben

Ben Wegman - 2 apr 2022 - 16:03 (laatst bijgewerkt 2 apr 2022 — 16:04 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu