Stamboom Forum

Abonnementen

Stamboom Forum Premium BadgeNaast het gratis Probeer abonnement op het stamboomforum, die automatisch in gaat als u zich registreert, heeft u nu ook de mogelijkheid om uw abonnement op te waarderen naar een Premium jaarabonnement met nog meer functionaliteit en service!

Mogelijkheid Premium Probeer
Berichten plaatsen en reageren
In alle fora en subfora participeren
JaJa
Afbeeldingen in berichten
Foto's en scans opnemen in uw berichten
extern en
upload mogelijkheid
alleen extern
Wie (onder)zoekt wie? register
Opname van familienamen die u (onder)zoekt
onbeperkt aantal
familienamen
maximaal 30
familienamen
Zoekplaatjes
Hulp vragen bij foto's of lezen van akten
onbeperkt aantal
zoekplaatjes
maximaal 20
zoekplaatjes
Smilies in berichten
Gebruik de lachebekjes om emotie weer te geven
uitgebreide/bewegende
set
standaard
set
Indicatie gelezen/ongelezen berichten
Zie gelijk welke berichten u nog niet heeft bekeken
JaNee
Indicatie betrokkenheid bij berichten
Zie gelijk bij welke berichten u participeert
JaNee
Bericht laten opvallen
Laat uw bericht er uit springen
JaNee
Profiel achtergrond
Maak uw profiel persoonlijk met een eigen achtergrond
JaNee
Profiel statistieken
Bekijk hoe vaak uw profiel wordt bekeken
JaNee
Familie Archivaris nieuw
Voor het vormen van het digitale familie archief
JaNee
Kwartierstaat PDF Wizard nieuw
Maak een moderne kwartierstaat op A3 formaat
JaNee
Directe hulplijn
Prioriteit bij vragen via besloten privé subforum
JaNee
Premium badge
Toon op uw profiel en bij berichten uw VIP status
JaNee
Virtuele kado's
Geef andere leden een kado uit dankbaarheid
15 kado's en bij aanbrengen nieuw lid 1 kadobij aanbrengen
nieuw lid 1 kado
Eenvoudig op te waarderen!€ 2,50 per maandgratis

iDEAL
PayPal

Korting


Alle abonnement onderdelen uitgelegd

Berichten plaatsen en reageren

Het stamboomforum is het sociale netwerk voor stamboomonderzoekers en archieven. U kunt hier discussiëren, nieuws melden, vragen stellen en feedback geven. Het plaatsen van berichten en reacties in één van de hoofd fora of één van de vele subfora staat open voor iedereen (na inloggen). Het is gratis en reclame vrij voor iedereen! Wilt u meer lezen over alle geboden functionaliteit, lees dan de Alle mogelijkheden op een rij pagina.

Afbeeldingen in berichten

In uw berichten kunt u afbeeldingen opnemen, zoals foto's of scans. Bij het premium abonnement heeft u de mogelijkheid om naast het linken naar afbeeldingen die elders op Internet staan, ook afbeeldingen te uploaden naar het stamboomforum.

Wie (onder)zoekt wie? register

Geregistreerde leden kunnen opgeven welke familienamen zij (onder)zoeken. Deze zijn zichtbaar op uw profiel en maken deel uit van het Wie (onder)zoekt wie? register. Via de zoekfunctie kunnen de ruim 65 duizend familienamen doorzocht worden en kan er contact worden gelegd met de onderzoekers. Maandelijks worden alle nieuw toegevoegde familienamen gecontroleerd met de familienamen die daarvoor in het register aanwezig waren. Door deze matching uit te voeren kunnen leden op de hoogte worden gesteld dat andere/nieuwe leden ook interesse hebben in een bepaalde familienaam. Deze notificatie service is gratis en automatisch! Het maximum aantal familienamen dat opgegeven kan worden is 30 stuks, bij het premium abonnement geldt er geen maximum!

Zoekplaatjes

Via de Zoekplaatjes sectie kunnen stamboomforum leden materiaal plaatsen waarover ze een vraag hebben: "Wie staat er op de foto? Waar is de foto genomen? Van wanneer is deze foto?", maar ook: "Wie kan deze akte goed lezen?" Andere leden kunnen suggesties doen en de plaatser op deze manier helpen met de identificatie van de foto of transcriptie van de akte! Het maximum aantal zoekplaatjes dat geplaatst kan worden is 20 stuks, bij het premium abonnement geldt er geen maximum!

Smilies in berichten

KlappendSmilies zijn kleine afbeeldingen van "lachebekjes" waarmee u in berichten kunt voorzien van emotie: boos, blij, verbaasd, enz. Bij het premium abonnement heeft u de beschikking over een uitgebreidere set van (bewegende) smilies.

Indicatie gelezen/ongelezen berichten

Met ruim 37 duizend leden worden er heel wat berichten en reacties geplaatst. Bij het premium abonnement houdt het stamboomforum voor u bij wat u al wel en niet heeft gelezen, dit wordt visueel weergegeven. In één oogopslag ziet u dus de nieuwe berichten of berichten met nieuwe reacties!

Indicatie betrokkenheid bij berichten

Als u actief bent in de diverse fora kan het lastig zijn om overzicht te houden van uw bijdragen. Bij het premium abonnement maakt het stamboomforum inzichtelijk welke berichten u heeft geplaatst en in welke berichten u één of meer reacties heeft geplaatst. In één oogopslag ziet u uw bijdragen!

Bericht laten opvallen

Wilt u uw bericht of reactie laten opvallen? Het premium abonnement geeft u de mogelijkheid om uw bericht of reactie een opvallende kleur te geven, dit zal de lezers zeker opvallen!

Profiel achtergrond

Wilt u uw profielpagina een persoonlijk tintje geven en laten opvallen? Dit kan door de achtergrond in te stellen. U kunt kiezen uit een rijk palet met achtergrond afbeeldingen of u kunt een eigen afbeelding uploaden!

Profiel statistieken

In uw profiel staat informatie over u zelf, een foto, de onderzochte familienamen, uw vriendenkring, zoekplaatjes, geboden vriendendiensten, favoriete websites uit de stamboomgids, genealogische publicaties op genealogieonline en de laatste geplaatste berichten op het stamboomforum. Een ieder kan (afhankelijk van de privacy instellingen) het profiel inzien en contact met u opnemen. Benieuwd hoe vaak uw profiel wordt bekeken? Benieuwd hoe vaak het profiel van iemand anders wordt bekeken? Binnen het premium abonnement worden deze statistieken bijgehouden en in grafiekvorm inzichtelijk gemaakt!

Familie archief

De nieuwste zuster-website van het stamboomforum is de premium dienst familiearchivaris. Deze website (http://www.familiearchivaris.nl/) biedt stamboomonderzoekers en familiehistorici een ruimte waar een digitaal familie archief gevormd kan worden. Stamboomonderzoekers kunnen familieleden uitnodigen om te participeren in het familie archief: zij kunnen het familie archief inzien, vullen met materiaal, verhalen schrijven bij materiaal en commentaar toevoegen! De digitale ruimtes zijn besloten: alleen de "archivaris" van een familie archief kan toegang verlenen aan familie en kennissen. Op deze manier kunt u vrijuit boeiend materiaal delen om deze een waardige plaats in de familiegeschiedenis te geven. Deze website is exclusief voor premium abonnementhouders!

Kwartierstaat PDF Wizard

Via de Kwartierstaat PDF Wizard maakt u op eenvoudige wijze een moderne kwartierstaat in PDF formaat (met afmetingen 42cm x 29,7cm, oftewel A3) die u kunt downloaden en printen. U kunt alle gegevens voor de kwartierstaat handmatig invoeren of uploaden via een tekstbestand. Heeft u uw gegevens al gepubliceerd op genealogieonline? Dan hoeft u alleen de proband aan te wijzen en rest van de gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Directe hulplijn

Het stamboomforum biedt de mogelijkheid om hulp te vragen op vele gebieden aan andere leden. Vragen en opmerkingen over de genealogische services als het stamboomforum, genealogieonline, stamboomgids, familiearchivaris en de genealogiewerkbalk komen in de overvolle mailbox van de beheerder (Bob Coret). Binnen het premium abonnement heeft u de mogelijkheid om via een besloten privé subforum met de beheerder te communiceren! Deze communicatievorm krijgt prioriteit boven e-mail contact en vragen in de openbare fora.

Premium badge

Stamboom Forum Premium BadgeLeden met een premium abonnement hebben een streepje voor! Om dit kenbaar te maken wordt er op het profiel van premium abonnementhouders en bij hun berichten en reacties een premium badge (oranje ster) getoond.

Virtuele kado's

Als u een nieuw lid aanbrengt bij het stamboomforum door vrienden uit te nodigen dan krijgt u een virtueel kado! Dit kado kunt u behouden, het is zichtbaar op uw profiel, of u kunt het virtuele kado geven aan een ander lid, bijvoorbeeld als bedankje voor bewezen diensten. In het premium abonnement krijgt u nog eens 15 kado's om weg te geven!

Veel gestelde vragen