stamboomforum

Fora

Hieronder ziet u alle 42 fora die er zijn.


Subforum ikoontje

Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland

Kom in contact met andere genealogen door specifieke vragen te stellen of te vertellen wat u (onder)zoekt. Stel de vraag op iets op te zoeken in archief, CD of ander bron.
U kunt familienamen ook opzoeken in het Wie onder(zoekt) wie? register.


Subforum ikoontje

Genealogie algemeen

Alles over de methodiek van genealogisch onderzoek, zoekstrategie├źn, bronvermeldingen, beroepen, archieven, inventarissen en websites.


Subforum ikoontje

Actualiteit

Voor het laatste archiefnieuws uit binnen- en buitenland, nieuws over software en websites en genealogisch relevante artikels in de media.

Voor genealogische evenementen zoals lezingen en beurzen gaat u naar Evenementen.


Subforum ikoontje

Servicedesk

Voor vragen, opmerkingen, tips en idee├źn ten aanzien van het Stamboom Forum, Familie Archivaris, de Genealogie Gazet, Stamboom Gids en de Genealogie Werkbalk. Let op: voor Genealogie Online is er een apart subforum.


Subforum ikoontje

Onderzoek in Duitsland

Subforum voor al uw vragen en antwoorden met betrekking tot genealogisch onderzoek in Duitsland en Duitse bronnen.


Subforum ikoontje

Genealogische software

Over genealogische softwareprogramma's zoals Aldfaer, GensData Pro, Pro-Gen, Haza Data, Legacy, Family Tree Builder, Brother's Keeper, Family Tree Maker en Personal Ancestral File (PAF).


Subforum ikoontje

Genealogie Online

Voor alle vragen, suggesties en tips met betrekking tot Genealogie Online, de website waar u eenvoudig uw genealogische gegevens en afbeeldingen kunt publiceren.
Zie ook de Veel gestelde vragen en de antwoorden pagina op Genealogie Online.


Subforum ikoontje

Indische families

Dit forum is bedoeld voor mensen met Indische voorouders om elkaar verder te helpen met informatie.


Subforum ikoontje

Index pagina's Family Search "search record pilot"

Om deze boeken met akte's makkelijker doorzoekbaar te maken staan hier de pagina nummers van de betreffende boeken waarop de alfabetische namenlijst te vinden is.


Subforum ikoontje

Web-ontwerp voor genealogen

Wilt u zelf aantrekkelijk ogende website ontwerpen en bouwen of een genealogische webapplicatie/app? Dit subforum kan wellicht hulp bieden bij vragen over en problemen met het bouwen van deugdelijke web-pagina's die er in alle populaire browsers gelijkvormig uitzien.Ook u kunt eenvoudig een forum aanmaken, voor een archief, een vereniging, een genealogische gebied of organisatie: ga naar de Subfora sectie in uw profiel en kies Nieuw forum aanmaken!