stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Genealogie-Online en overlijden van actieve deelnemer opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online

Wat gebeurt er met de gegevens op Genealogie-Online als iemand die zijn stamboom daarop heeft geplaatst, komt te overlijden?

Het antwoord zal vast zeer uitgebreid zijn, ik kon het echter zo gauw niet vinden.

Graag een reactie.

Frank

Frank Bakkum - 27 jul 2011 - 23:07

Hallo Frank,

Goed dat je dit onderwerp aankaart. Ik vraag het mezelf ook wel eens af m.b.t. tot mezelf: "wat als...". Het enige wat ik tot nu me heb voorgenomen is 'op tijd' (?) een jonge opvolger te vragen mijn stamboom in de lucht te houden. Hij zij hoeft geen onderzoek meer te doen, maar de geregelde aanvullingen die ik ook nu krijg te plaatsen. 

Groet

Wim

Wim Hobers - 28 jul 2011 - 11:27


Beste Wim,

Een opvolger is natuurlijk de meest logische weg voor continuïteit in de genealogie op Genealogie-Online. Maar wat, als die er niet is, of niet tijdig is?

Kan iemand op latere datum bij Bob Coret een verzoek indienen om als nieuwe beheerder die gegevens te beheren? Hoe gaat dit dan? Aan welke eisen moet die nieuwe beheerder dan voldoen?

Het is volgens mij een topic, waar in de aanmeldingsrichtlijnen op Genealogie-Online het nodige nog aangevuld mag worden.

Overigens, Wim, jij hebt wel een hele mooie site op Genealogie-Online. Mijn complimenten!

Met een vriendelijke groet van,

Frank

Frank Bakkum - 29 jul 2011 - 09:35







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu