stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Fout bij telling aantal niet openbare personen van een publicatie. opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Edge browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/genealogie-scholl/

Ik heb net mijn publicatie ververst en zie 2 verschillende getallen voor het aantal niet openbare personen in mijn publicatie.

  1. Op de startpagina zie ik: Vanwege privacy zijn 150 personen niet zichtbaar gemaakt.
  2. Als ik inlog als beheerder zie ik bij de meldingen van Publicatiebeheer: Vanwege pricacy is informatie van 127 personen niet opgenomen in uw publicatie

Wat is correct? 150 of 127 ??

 Als ik bij punt 2 doorklik krijg ik de pagina "Personen openbaar/niet openbaar maken", waar ik personen naar rechts kan schuiven als ik toestemming voor publicatie heb. Op die pagina staan precies 127 personen, met de hand nageteld.

Screenshots van punt 1 en 2 hierboven :

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Gerrit Scholl - 31 jul 2023 - 17:09

Ik vermoed dat er 23 personen zijn die niet zichtbaar gemaakt worden om een andere reden dan privacy (geen naam, of juiste meerdere namen waardoor Genealogie Online - onterecht - de tel kwijt raakt). Ik ga de code induiken om het verschil te kunnen verklaren...

Bob Coret - 2 aug 2023 - 12:53

De verkeerde telling werd door iets anders veroorzaakt: de aanpassing die voorouders op "publiek" zet van personen die bijv. meer dan 85 jaar geleden zijn overleden, werden niet goed geteld als ze eerder in het proces al op "niet publiek" waren gezet in het verwerkingsproces. In Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen gaat het dus om 23 voorouders die door de aanpassing extra publiek zijn geworden.

De telling is gecorrigeerd (later in het gehele proces geplaatst) en toont nu op de startpagina de juiste cijfers!

Bob Coret - 2 aug 2023 - 17:58


Bedankt Bob, opgelost.

Gerrit Scholl - 2 aug 2023 - 18:34







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu