stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Handmatig aangemaakte aanknopingspunten verdwenen



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/ofb-barger-compascuum/I398.php

Zojuist 2 aanknopingspunten handmatig aangemaakt, maar ik zie ze niet terug in scherm "Aanknopingspunten in andere publicaties" noch op de volgende persoonspagina's:

https://www.genealogieonline.nl/henglias/I89890.php

https://www.genealogieonline.nl/ofb-barger-compascuum/I398.php

https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/I398.php

Het formulier op https://www.genealogieonline.nl/mijn/aanknopingspunten/toevoegen.php lijkt wel goed te werken.

Doe ik iets niet goed?

Pauline Berens EBBI - 30 aug 2023 - 09:26 (laatst bijgewerkt 30 aug 2023 — 10:11 door auteur)

Nog 'n handmatig aanknopingspunt aangemaakt, deze keer zag ik ook weer het volgende scherm na 't invullen van het webformulier. En weer levert klikken op de knop Overzicht van Aanknopingspunten niets op.  

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Benieuwd of dit aanknopingspunt volgende maand automatisch ontdekt wordt, dan is 't ook goed natuurlijk. Het betreft 'n persoon die sinds vandaag in mijn publicatie zit en al veel langer in die van de ander.

Pauline Berens EBBI - 10 sep 2023 - 17:25

OK vreemd: ik had de code die deze handmatige invoer moest opslaan in de database "uit" gezet. Zonder commentaar waarom ik dat heb gedaan. 

Bedenk me nu, waar zit de link naar het handmatig opvoeren? Had ik deze functionaliteit al in productie gebracht of was ik nog bezig? Er is bijv. nog geen pagina die je een overzicht geeft van deze handmatig opgevoerde aanknopingspunten en nog geen mogelijkheid om ze te verwijderen.

Ik heb het opslaan nu weer "aan" gezet en als test een link opgevoerd tussen https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/I398.php en Henglias. Dat werkt, maar zoals gezegd, deze functie is nog niet geheel af.

Bob Coret - 6 okt 2023 - 16:54


Fijn dat 't werkt. Wanneer mogen we die extra toch wel essentiële functionaliteit verwachten?

Er is bijv. nog geen pagina die je een overzicht geeft van deze handmatig opgevoerde aanknopingspunten en nog geen mogelijkheid om ze te verwijderen.

Dat overzicht kan waarschijnlijk wel in 't scherm "Aanknopingspunten in andere publicaties" als je 'n optie "Handmatig toegevoegd" toevoegt aan de keuzelijst Kwalificatie. Een verwijderoptie zou je kunnen toevoegen aan de keuzelijst "Nog niet bekeken".

Pauline Berens EBBI - 7 okt 2023 - 14:09







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu