stamboomforum

Forum logoHelpdesk » overleden en toch niet gepubliceerd opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Internet Explorer browser)

Ik heb mijn stamboom via GEDCOM verzonden. Ruim 400 namen zijn wegens privacy niet gepubliceerd. Echter de meeste namen betreffen personen die getuigen waren bij een doop of begrafenis en waar ik geen geb of overl data van weet maar wel zeker weet dat ze zijn overleden (bv item vond plaats in 1800) en dus een vinkje in het betreffende vakje voor overlijden heb geplaatst. 

Waarom worden deze niet gepubliceerd?

Wim van der Rijken - 2 sep 2023 - 19:08

Omdat Bob Coret laatst heeft besloten dat zo'n vinkje niet meer genoeg is als bewijs dat iemand overleden is. Hij is bang voor AVG-boetes i.v.m. privacy van mogelijk nog levenden. Mensen klikken te gemakkelijk op dat vinkje. Je kunt in scherm Openbaarheid Personen alsnog aangeven dat mensen overleden zijn door mensen van de linker kolom naar de rechter te verplaatsen en op de knop Publicatie Bijwerken te klikken.

Zie ook https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/86295/0

Is dit voldoende antwoord op je vraag?

Pauline Berens EBBI - 3 sep 2023 - 09:43


Bedankt voor de snelle reactie. eea is duidelijk!

Wim van der Rijken - 3 sep 2023 - 16:37







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu