stamboomforum

Forum logoActualiteit » Benieuwd welke van uw contacten ook op het Stamboom Forum actief zijn?
scheiding

Op het Stamboom Forum kunt u een links leggen naar andere gebruikers via de Vriendenkring. Als je tot elkaars vriendenkring behoort zie je bijv. via de activeitenstroom wat voor genealogische activiteiten zij ondernemen. Op de profiel pagina's van leden staat de knop 'Stuur een vriendverzoek' en op de Vriendenkring pagina is een zoekfunctie.

Maar welke bekenden van u zitten er op het Stamboom Forum?

Deze vraag kan nu een stuk makkelijker beantwoord worden: via http://www.stamboomforum.nl/profiel/vriendenkringzoeker/ kunt u uw contactenlijst (*) uploaden. Het Stamboom Forum houdt uw contactenlijst tegen de ledenlijst en toont u de overeenkomsten. Deze personen kunt u dan eenvoudig een vriendverzoek sturen om uw vriendenkring op het Stamboom Forum uit te breiden. 

mvg,

Bob Coret

* Instructuties hoe u uw contacten kunt exporteren uit Gmail, Outlook (Express), Hotmail en LinkedIn is beschikbaar in Vraag en antwoord. Uw geuploade contactenlijst wordt niet bewaard door het Stamboom Forum en alleen eenmalig gebruikt voor de matching met de ledenlijst van het Stamboom Forum.

Bob Coretscheiding
Zonder spelfouten nog interessanter.

Jan van Twisk
Wie (onder)zoekt wie? overeenkomsten

In bovenstaande tekst is gekeken naar familienamen die ook voorkomen in het Wie (onder)zoekt wie? register. De volgende overeenkomsten zijn gevonden:
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!