stamboomforum

Zoekplaatjes

Via de Zoekplaatjes sectie kunnen Stamboom Forum leden via de Zoekplaatje toevoegen pagina materiaal plaatsen waarover ze een vraag hebben: "Wie staat er op de foto? Waar is de foto genomen? Van wanneer is deze foto?" Andere leden kunnen suggesties doen en de plaatser op deze manier helpen met de identificatie van de foto of transcriptie van de akte!

Via de Mijn geplaatste zoekplaatjes pagina krijgt u een overzicht van de door u zelf geplaatste afbeeldingen.

Op dit moment staan hier 1639 zoekplaatjes. Via het Overzicht kunt u door de zoekplaatjes bladeren. Door op de markering te klikken kunt u zoekplaatjes markeren, deze zijn dan via Mijn gemarkeerde zoekplaatjes weer eenvoudig terug te vinden.

Klik om te vergroten
Deze foto is genomen omstreeks 20-10-1955 bij het 25 jarig huwelijk van Christoffel Wagenaar en zijn vrouw Catharina Wagenaar Goetjes ( 3 en 4 ). Zij staan in het midden van de foto vooraan. Naast Christoffel staat waarschijnlijk de stiefmoeder Catharina Spuijt ( ?? ) met daarnaast Wietze Sietze Wagenaar ( 2 ) zoon van Chritoffel Wagenaar. Op de achterste rij staat Jaap Wagenaar ( 1 ) met daarnaast waarschijnlijk zijn vrouw Francisca Kloen ( ? ) Achter Christoffel Wagenaar staat waarschijnlijk Jan Nuisker getrouwd met Fettje Wagenaar.

Klik op de afbeelding voor een vergroting


Bekijk details van dit zoekplaatje