stamboomforum

Zoekplaatjes

Via de Zoekplaatjes sectie kunnen Stamboom Forum leden via de Zoekplaatje toevoegen pagina materiaal plaatsen waarover ze een vraag hebben: "Wie staat er op de foto? Waar is de foto genomen? Van wanneer is deze foto?", maar ook: "Wie kan deze akte goed lezen?" Andere leden kunnen suggesties doen en de plaatser op deze manier helpen met de identificatie van de foto of transcriptie van de akte!

Op dit moment staan hier 1883 zoekplaatjes. Via het Overzicht kunt u door de zoekplaatjes bladeren. Door op de markering te klikken kunt u zoekplaatjes markeren, deze zijn dan via Mijn gemarkeerde zoekplaatjes weer eenvoudig terug te vinden.

Via de Mijn geplaatste zoekplaatjes pagina krijgt u een overzicht van de door u zelf geplaatste afbeeldingen.

Bekijk details van dit zoekplaatje
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik om te vergroten
Deze foto heb ik gevonden na het overlijden van mijn moeder. Ik kan zien dat de foto is gemaakt door fotograaf F. van Meerendonk uit Tilburg. Volgens het legermuseum is het een kostuum van een Huzaar. De jongste broer van mijn opa, Cornelis Johannes Bartels, heeft van 14-12-1889 tot 14-2-1891 bij de Huzaren gezeten. Zijn kleinkinderen kennen deze foto niet, maar hebben hem ook niet gekend. Ik heb wel een paar foto's van de broer van mijn opa van latere datum, maar ik kan niet met zekerheid zeggen of het dezelfde persoon is. Zal dit de broer van mijn opa zijn, geboren op 30-10-1871 in Tholen en overleden op 18-10-1924 in Tilburg.