stamboomforum

Gebruiksvoorwaarden

Coret Genealogie / Stamboom Forum zal proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van het Stamboom Forum. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erkent u dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van Coret Genealogie / Stamboom Forum (behalve bij de berichten die door Coret Genealogie geplaatst zijn). Coret Genealogie / Stamboom Forum kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

U stemt verder in dat u geen privacy-gevoelige, kwetsende, beledigende, obscene, vulgaire, commerciële, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-geörienteerde berichten plaatst of via de contactfunctie verstuurt naar andere leden. Verder dient u zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als u zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van Coret Genealogie / Stamboom Forum niet volgt kunt u meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel uw service provider op de hoogte worden gesteld van uw gedrag. Het IP adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Door deze voorwaarden te accepteren stemt u er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming. Coret Genealogie / Stamboom Forum is niet aansprakelijk voor hack-pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Coret Genealogie / Stamboom Forum heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken en verplaatsen en heeft het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat Coret Genealogie / Stamboom Forum dit passend vindt. Coret Genealogie / Stamboom Forum kan hierin worden ondersteund door Coret Genealogie gemachtigde moderatoren.

Lees ook de disclaimer