stamboomforum

Veelgestelde vragen » Wat kan een moderator op het Stamboom Forum?

Het komt veel voor dat een onderwerp in een verkeerd forum is geplaatst. Elk (sub)forum op het Stamboom Forum heeft een bepaald doel en lezerspubliek, het is dus van belang dat de berichten in het juiste forum staan. Een moderator kan een onderwerp verplaatsen naar een ander forum. Het komt helaas ook voor dat in een onderwerp reacties komen die niet aansluiten bij het eerste bericht in het onderwerp. Helaas is het niet mogelijk om afzonderlijke berichten te verplaatsen.

Sommige berichten binnen een onderwerp of gehele onderwerpen kunnen na verloop van tijd niet meer relevant zijn of vervelende teksten bevatten. Een moderator kan een geheel onderwerp verwijderen of een enkel bericht binnen een onderwerp verwijderen.

Sommige berichten zijn zo belangrijk dat iedereen deze met lezen. Dit soort berichten kan een moderator dan "fixeren" zodat deze altijd bovenaan de lijst staat.

Tenslotte kunnen moderators namen van potentiƫle moderators aandragen aan de beheerder, zodat er een hechte club van moderators komt en blijft!


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen