stamboomforum

Vraag/antwoord » Wat zijn subfora (op het Stamboom Forum)?

Naast de vier "generieke" fora die het Stamboom Forum rijk is is het mogelijk voor geregistreerde gebruikers om een subforum aan te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw archief of vereniging een subforum maken om met uw bezoekers en/of leden te communiceren, maar ook met de bestaande community! Door het open karakter van de fora op het Stamboom Forum en het grote bezoekersaantal krijgt u archief of vereniging meer exposure en feedback.

Het aanmaken van een subforum op het Stamboom Forum is gratis en verplicht u tot niets.

De voordelen van een subforum op het Stamboom Forum:

  • Het subforum kunt u personaliseren: de naam, de omschrijving, de link naar uw eigen website en het logo van het subforum kunt u op een eenvoudige wijze zelf instellen. U kunt dus een extra service introduceren voor uw bezoekers/leden die sterk gekoppeld is aan uw archief, organisatie of vereniging.
  • Iedereen kan de berichten lezen: berichten worden behalve in het subforum zelf ook opgenomen in de lijst van recent geplaatste onderwerpen en antwoorden op de startpagina van het Stamboom Forum. Het is dus voor uw archief of vereniging eenvoudig om nieuws en uitnodigingen te plaatsen en feedback te vragen die een grote groep genealogen bereikt.
  • Het gebruik van het subforum is net als de rest van het Stamboom Forum gratis, voor u als archief of vereniging èn voor de gebruikers!
  • Gebruikers die aangeven op de hoogte gehouden te willen worden van uw subforum ontvangen tweewekelijks een e-mail met nieuwe onderwerpen (en reacties) in uw subforum.
  • Het subforum heeft net als de overige fora op het Stamboom Forum automatische matching met het Wie (onder)zoekt wie? register waarin de leden van het Stamboom Forum aangeven welke familienamen zij (onder)zoeken.
  • Om spam tegen te gaan kunnen alleen geregistreerde leden van het Stamboom Forum, die hebben aangegeven lid te zijn van uw subforum, berichten plaatsen.
  • U hoeft niets te installeren of te onderhouden: het subforum wordt gehost op het Stamboom Forum. Er is dus geen technische kennis benodigd!

Kortom, ook uw organisatie of vereniging kan de kracht van de community gebruiken en daarmee versterken!


Terug naar lijst met veelgestelde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden