stamboomforum

Vraag/antwoord » Hoe kan ik een afbeelding in een forum bericht opnemen?

Als u in uw bericht of reactie één of meer afbeeldingen wilt opnemen klik dan in de werkbalk op het knop "Afbeelding invoeren/bewerken" (hieronder aangewezen met een pijl).

Als u een Plus abonnement heeft dan ziet u onderstaand dialoogvenster verschijnen. Als de afbeelding reeds ergens op Internet staat dan kunt u het adres van dit bestand invullen. Is het een afbeelding die op uw computer staat dan kunt u het uploaden. Klik daarvoor op het ikoontje naast het invoerveld 'Bestand/URL'. Er opent nu een nieuw dialoogvenster via welke u het bestand op uw computer kunt kiezen en uploaden. Na het uploaden wordt het adres van het geuploade bestand automatisch ingevuld. Klik nu op de 'Invoegen' knop en de afbeelding zal in het bericht verschijnen.

 

Als u geen Plus abonnement heeft dan kunt u alleen afbeeldingen invoegen die reeds op Internet staan. De upload functie is alleen voor Plus abonnees beschikbaar. Als u op de knop "Afbeelding invoeren/bewerken" klikt ziet u onderstaand venster. Hier kunt u het adres invullen van de afbeelding op Internet die u wilt opnemen in uw bericht.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden