stamboomforum

Vraag/antwoord » Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Als u een Plus abonnement op het Open Archieven, Genealogie Online, Familie Archivaris en/of het Stamboom Forum afsluit, dan heeft u 2 mogelijkheden qua betaling:

  1. u geeft Coret Genealogie toestemming om het abonnementsgeld te incasseren;
  2. u betaalt het abonnementsgeld direct, eenmalig.


Een Plus abonnement is een jaarabonnement waar u vooraf voor betaald. Opzeggen van een Plus abonnement leidt niet tot restitutie.

Enkele weken voor het aflopen van het jaarabonnement zal Coret Genealogie u, afhankelijk van de wijze waarop u heeft betaald, een bericht sturen:

  1. bij een incassomachtiging zal de melding zijn dat er over enige tijd weer abonnementsgeld geïncasseerd zal worden. Hierbij wordt ook melding gemaakt van de mogelijkheid om de machtiging tot incasso in te trekken;
  2. als er geen incassomachtiging is, dan is de melding dat het Plus abonnement afloopt en wordt er tevens melding gemaakt van de wijze waarop u uw Plus abonnement voor één of meerdere diensten weer voor een jaar kunt verlengen. Verlengt u het Plus abonnement niet, dan kunt u geen gebruik meer maken van het Plus abonnement. Het Plus abonnement wordt omgezet naar het gratis Probeer abonnement.


Wilt u helemaal af van Open Archieven, Genealogie Online, Familie Archivaris en/of het Stamboom Forum?

Open Archieven, Genealogie Online, Familie Archivaris en het Stamboom Forum hebben zowel een betaald Plus abonnement met meer mogelijkheden, als een gratis Probeer abonnement.

Al deze diensten delen één gebruikersregistratie, zodat u eenvoudig bij alle dienst kunt inloggen en ook korting krijgt als u bij meerdere diensten een Plus abonnement afsluit.

Als u helemaal geen gebruik meer wilt maken van de diensten, dan kunt u uw registratie beëindigen (via uw profiel). Al uw gegevens worden dan verwijderd, van eventueel nog lopende Plus abonnementen kunt u geen gebruik meer maken.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden