stamboomforum

Vraag/antwoord » Ik heb betaald voor een Plus abonnement maar het werkt niet?

Bedankt voor het afsluiten van een jaarabonnement!

Wees er alert op dat Coret Genealogie verschillende producten aanbiedt waar u een jaarabonnement op kan nemen. Dit zijn aparte producten, elk met een set van extra mogelijkheden ten opzichte van het gratis Probeerabonnement van dit product. Als u een abonnement op één product heeft, heeft u niet automatisch een abonnement op de andere producten.

Voorbeeld: als u een Open Archieven Plus abonnement heeft, kunt u niet een onbeperkt aantal familienamen opvoeren in het Wie (onder)zoekt wie? register op het Stamboom Forum, ook kunt u niet meerdere publicaties plaatsen op Genealogie Online.

Wat elke van de producten inhouden vindt u op de pagina Abonnement van de betreffende website:

Welk abonnement(en) u heeft en tot wanneer deze loopt (lopen) vindt u terug op de Profiel pagina van de betreffende website, waaronder de profielpagina op het Stamboom Forum, de profielpagina op Open Archieven en de profielpagina op Genealogie Online.

Heeft u een jaarabonnement op één of meer producten afgesloten en de website zegt dat u een Probeerabonnement heeft, kies dan in het menu rechtsboven "Uitloggen" en dan weer "Inloggen". Als dit niet het gewenste resultaat heeft, neem dan contact op via het Hulp bij abonnementen forum.

Als u een abonnement heeft afgesloten dan heeft u als het goed is ook een betalingsbevestiging gekregen per e-mail (met aangehecht PDF bestand). Hierin staan zowel het ordernummer als uw klantnummer, het is handig om deze nummers in communicatie met Coret Genealogie te vermelden.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden