stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Met tinypic geplaatste afbeeldingen weg - hopelijk geplaatst met andere services niet opgelost



Profiel afbeelding

Nogal wat afbeeldingen zijn voorheen geplaatst in SF discussies via tinypic. Die service is nu opgeheven, en daarmee alle tinypic links die op het forum werden gebruikt. Resultaat is dat al die plaatjes zijn vervangen door onderstaand suf tekeningetje, zie bijv. hier. Veel discussies en bijdragen zijn hierdoor verminkt, en mogelijk onleesbaar.

Ik neem aan dat dit niet hersteld kan worden (backup van de hele discussies incl. plaatjes)? Tinypic is niet de enige site die is gebruikt - ook bijv. mupload.nl. Aangezien daar misschien ook ooit de stekker uit kan worden getrokken, is het anders een idee om dat voor te zijn op een of andere manier? Misschien kan de beheerder die afbeeldingen automatisch downloaden?
Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Peter S - 22 sep 2019 - 09:48 (laatst bijgewerkt 19 nov 2019 — 15:13 door moderator)


Hoi Peter,

Dit is inderdaad erg vervelend. Helaas kunnen de plaatjes niet gedownload worden i.v.m. auteursrechten.

Een online alternatief is   https://postimages.org/  (zonder account) maar ook die kunnen de stekker eruit trekken natuurlijk.

Ook is Google Foto's een optie, waar je de foto kunt delen met een link (link maken). B.v. deze link die ik van een van mijn eigen foto's heb gemaakt.  https://photos.app.goo.gl/WGWfnpsFK5SDrebK6

We gaan inderdaad de instructies en upload procedure aanpassen.

Yolanda Lippens - 1 okt 2019 - 15:11







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu