stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Hendrik van Adrichem getrouwd en overleden in Bandoeng, hoe verder zoeken

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Wat betreft H.W.A. van Ardichem: Koloniaal Werfdepot in Harderwijk heb je al gevonden. Je kunt dan met zijn stamboeknummer  bij het nationaal archief nagaan met welk schip hij naar Ned Indie is gegaan en hoe zijn loopbaan was. Aangezien hij pas in 1901 in de adresboeken wordt vermeld (militairen in actieve dienst worden niet vermeld) heeft hij vermoedelijk voor 2 x 6 jaar getekend. 

http://www.gahetna.nl/vraagbaak/onderzoeksgids/militairen-onderofficieren-en-soldaten-bij-koninklijk-nederlandsch-indisch-

mvg-Ben

Ben Wegman

Bedankt voor de informatie Ben, hier kan ik verder mee. Op Delpher heb ik intussen al wat informatie gevonden over de kinderen.

Marloes van Adrichem Japink

Ik vind net de interneringskaart van Johan van Adrichem, waarop staat dat zijn vader H.W.A. van Adrichem en zijn moeder Estie is. https://www.openarch.nl/show.php?archive=ghn&identifier=c8f53a21-6fc8-45f9-825e-d5939d31df4e&lang=nl  

Marloes van Adrichem Japink


Mooi resultaat en een bevestiging van enige zoekresultaten.

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!