stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Ouders van Vergenie E. Flohr * Klaten Java 1901



Profiel afbeelding

Hmm, ik ga hier denk ik geen antwoord op kunnen geven; te veel personen - en dus te veel mogelijkheden - met de achternaam 'Flohr' om deducties en uitsluitingen te maken die betrouwbaar genoeg zijn.

De 2e naam van Verginie - Ernestine - is niet heel bruikbaar voor verdere aannames omdat er in 1795 al een Ernst Flohr geboren wordt. De vrouwen met 'Ernestine' in de naam kunnen dus heel makkelijk zeer verre nichten zijn.

De geboorteplaats Klaten (Soerakarta) is ook niet bruikbaar voor verdere aannames omdat daar te veel personen met de achternaam Flohr voorkomen, zeker in Soerakarta, maar ook in Klaten dat daar vlak bij ligt.

De plaats van trouwen (Ngawi) geeft weinig 'matches' op Flohr, maar ook dat ligt niet al te ver van Soerakarta. Er trouwt in 1916 b.v. een Aline Flohr; zij en haar man Karel d'Hont zijn afkomstig uit Soerakarta. En Charles Nico Portier is - net als Verginie - ook afkomstig uit Klaten. Ook zij gaan allemaal 'op in de massa'

Maar als iemand nog een vondst heeft die nieuw licht hier op laat schijnen is er natuurlijk een nieuwe poging te wagen.

-Bart- - 5 jun 2020 - 13:22







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu