stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Afbeeldingen plaatsen


Profiel afbeelding

Het lukt mij nog steeds niet om afbeeldingen in mijn publicatie zichtbaar te maken. Bij de verschillende familieleden zie ik geen verwijzing naar de opgenomen afbeeldingen en ook zie ik nergens een algemene galerij. Terwijl ik wel ergens een mededeling aantref dat afbeeldingen bijgesloten en verwerkt zijn bij het Gedcom-bestand. Wat doe ik fout?    

Joop Sanner

De afbeeldingen moeten daarna nog worden geüpload worden in het programma. Als het goed is, staat er een balkje in het programma met foto's uploaden. Daarna moet u uw stamboom nog bijwerken.

https://youtu.be/i2HykELMGXw

Nienke Oudbier-Wiarda


Het programma geeft aan dat alle afbeeldingen reeds zijn ge-upload. Tevens is vermeld dat sommige bestanden een verkeerd bestandtype hebben (dat is vreemd, want ik heb alleen maar JPG-bestanden) en daarnaast zijn er bestanden die niet gekoppeld zijn (ook dat is vreemd, want alle bestanden zijn op dezelfde manier verwerkt). Ik concludeer hieruit dat er ook goede bestanden zijn ge-upload, maar die kan ik nergens in mijn stamboom vinden.   

Joop SannerPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu