stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Spontaan bericht upload?


Profiel afbeelding

Kreeg vandaag om 15:58 een mededeling van GenealogieOnline:

De nieuwe, door u verstrekte gegevens zijn verwerkt, uw publicatie 'Stamboom Servaes, Maastricht/Venlo/Straelen/Neuss/Düsseldorf' op Genealogie Online is nu bijgewerkt!

De grote vraag: hoe kan dit. Ik heb vandaag helemaal niets bijgewerkt. Dat is voor het laatst volgens de systeem-informatie op 13 februari gebeurd en hoezo kan het nu dat het systeem dat nu meldt. Iemand achter de schermen die iets geks doet?

Armand Servaes

Hallo,

Via https://www.genealogieonline.nl/stamboom-servaes/activiteiten.php is te zien dat de genealogische gegeven inderdaad vandaag zijn ververst. Kan het zijn dat u afbeeldingen heeft toegevoegd of verwijderd? Of dat u startpunten heeft toegevoegd, gewijzigd of verwijderd? Er zijn meerdere gebruikersacties die kunnen leiden tot een 'publicatie bijgewerkt' melding.

Bob Coret


Ik heb gisteren even zitten kijken bij de startpunten, naar aanleiding van het bericht over de 360 graden stamboom, maar ik heb geen startpunt doorgevoerd. Vreemd.

Armand ServaesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu