stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Downloden van Akte [opgelost]


Profiel afbeelding

Beste, ik kan al een paar dagen , vanal maandag geen akte meer ophalen bij zoekakten.nl en ook niet via Familyseath. ik heb nieuwe browser , chrome en Fire fox geinstalleerd, ook dat helpt niet, ik heb windows 7 home editie, wat nu ??

Ruud Martijn - 28 jun 2018 — 08:46

Hallo Ruud, ik heb precies de zelfde problemen? Sinds afgelopen Dinsdag ! Werk ook nog met Wind.7, Verder van alles geprobeerd, maar geen succes. E.e.a. via Zoekakten.nl ....   FS

met de tekst:

Film # {{ filmControler.dgsNum}}

Source Box     Attach to Family Tree

???????

DHv. E. - 28 jun 2018 — 14:34

Ik heb zomaar lukraak een akte geprobeerd te downloaden. En dat lukte. Misschien kunt u de link naar de betreffende akte vermelden. Dan wil ik wel kijken of het mij lukt.

L. Loef - 28 jun 2018 — 17:45

Ik zal de link zoeken, ook het antwoord dat ik van FS, ja ik heb het ook op een nieuwe computer met w !0, werkte ook niet

Ruud Martijn

maar dat wordt pas morgen.

Ruud Martijn - 28 jun 2018 — 20:19

Beste !, ik heb zelf het probleem kunnen oplossen ik heb een andere browser gebruikt en toen ging het wel goed, wel de oude koppeling verwijderen en een nieuwe gebruiken. En voor je email even de oude Browser, anders op nieuw inloggen, en ga je wachtwoord maarv zoeken, je wordt gek van al die problemen met de privecie instellingen.

Ruud Martijn - 29 jun 2018 — 07:18

Hallo Ruud, ik heb nog steeds problemen, maar welke heb jij opnieuw geinstalleerd: Google Chrome / Nieuw Internet Explorer 11    ???????.

Ik krijg hopelijk volgende week of die week er na pas hulp. (dit i.v.m. veranderingen in de (software).  Verwijderen en andere opnieuw installeren. Dit durf ik zelf niet te doen.

DHv. E. - 30 jun 2018 — 11:00

Google Chrome als zoekmachine, wel je oude link verwijderen. ik heb ook Firefox vernieuwd maar dat geeft nog steeds problemen ben nog aan het uitzoeken

Ruud Martijn - 30 jun 2018 — 16:31

Bedankt Ruud, en een prettig weekend.

DHv. E. - 30 jun 2018 — 17:53


Hallo Ruud, eindelijk werkt het nu bij mij ook. E.e.a. aan instellingen is door een comp. zaak aangepast. (zoals Grome, gmail acc. en verder een aantal instellingen. Groetjes en bedankt nogmaals.

DHv. E. - 2 jul 2018 — 13:31Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu