stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » Verborgen Verleden: start op 26 septemberProfiel afbeelding

Op  zondag 26 september 2010 (20:15) is op Nederland 2 de eerste aflevering te bekijken van Verborgen Verleden. Deze door Teleac geproduceerde televisiereeks is gebaseerd op Who Do You Think You Are? die bijv. via de BBC is te volgen. In elke aflevering wordt er in de stamboom gedoken van een Bekende Nederlander. Het gaat hierbij ook daadwerkelijk om het archief onderzoek en toont vaak een boeiend beeld van de voorouders van de BN-er (althans in de Engelstalige afleveringen die ik heb bekeken). Het is dus niet, zoals Verre Verwanten, een spelletjesshow...

De eerste BN-er is Monique van der Ven, zie de Teleac website voor de overige afleveringen. Oo deze website staan trouwens ook de stambomen zelf, of beter, de stamreeksen.

Het onderzoek is verricht door het CBG. CBG's nieuwe website StamboomNederland.nl is de zog. landingspagina voor deze televisieserie, dus als iemand naar Verborgen Verleden gaat komen ze uit bij Stamboom Nederland.

mvg,

Bob Coret

Bob Coret - 24 aug 2010 - 21:49Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu