stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » "Who do you think you are - versie USA" in september 2015 op TLC NederlandProfiel afbeelding

31 augustus 12:50 uur
In deze aflevering onderzoekt supermodel Cindy Crawford haar stamboom.

1 september 12:50 uur
In deze aflevering volgen we actrice en zangeres Zooey Deschanel.

2 september 12:50 uur
Chris O'Donnell onderzoekt zijn stamboom, waarbij geheimen uit het verleden aan het licht komen. De reis terug in de tijd is echter niet voor iedereen een positieve ervaring.

3 september 12:50 uur
In deze aflevering volgen we actrice, schrijfster en zangeres Trisha Yearwood.

4 september 12:50 uur
In deze aflevering volgen we Jim Parsons, die Sheldon speelt in The Big Bang Theory

7 september 12:50 uur
Cynthia Nixon gaat op zoek naar haar overgrootmoeder aan haar vaders kant. De waarheid is vreemder dan fictie als de zoektocht een mysterie rond verraad en moord aan het licht brengt.

8 september 12:50 uur
Jesse Tyler Ferguson, dacht altijd dat hij van een saaie familie afstamde. Als hij echter op zoek gaat naar zijn voorouders, ontdekt hij dat zijn overgrootvader een heftig leven heeft gehad.

9 september 12:50 uur
Rachel en Kayleen McAdams ontdekken een Engelse voorouder die in een bevoorrechte wereld leefde, en ze onderzoeken de schrijnende omstandigheden achter hun Canadese herkomst.

Ger Lange - 30 aug 2015 - 11:59

10 september 12:50 uur

Valerie Bertinelli gaat op zoek naar familiegeheimen. Ze komt op het spoor van moedige voorouders die grote ontberingen en tragedies moesten doorstaan

 

11 september 12:50 uur

Kelsey Grammer gaat op zoek naar de voorouders van zijn geliefde grootmoeder. Hij stuit op het verhaal van een vrouw die gekweld werd door demonen.

 

14 september 12:50 uur

Julie Chen heeft haar grootvader van moeders kant nooit gekend; hij overleed voor haar geboorte. Ze weet alleen dat hij arm was en zich wist op te werken tot rijke playboy.

 

15 september 12:50 uur

Josh Groban ontdekt dat zijn voorouders uit Duitsland kwamen. Een van zijn voorouders was niet alleen diaken, maar ook muziekleraar en een bekende astronoom.

Ger Lange - 4 sep 2015 - 21:43


vrijdag 18 september 12:50 uur

Tony Goldwyn onderzoekt zijn stamboom en ontdekt een verleden vol politiek activisme; een stel dat vecht voor afschaffing van de slavernij, vrouwenrechten en westwaartse expansie

 

maandag 21 september 12:50 uur

America Ferrera zoekt een gevoel van herkenning bij een vader die ze nauwelijks heeft gekend en ontdekt een overgrootvader die verschillende opstanden tegen de overheid leidde.

 

dinsdag 22 september 12:50 uur

Acteur Bill Paxton ontdekt een voorouder die een oorlogsheld was in een historische veldslag en die in een turbulent tijdperk gestalte gaf aan de politiek en de samenleving.

 

woensdag 23 september 12:50 uur

De rockzangeres Melissa Etheridge gaat op zoek naar haar Franse voorouders en ontdekt een spraakmakende rechtszaak, een turbulente relatie doorspekt met tragedie en een avontuurlijke voorvader.

Ger Lange - 17 sep 2015 - 13:32Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu