stamboomforum

Forum logoVerborgen verleden » Verborgen Verleden met Teun van de Keuken

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Więcbork (in Duits: Vandsburg

Bob Coret

wat vonden jullie van deze aflevering?

Bob Coret

Ik vond inderdaad de benamingen zoals urgrossvater en het zeer snel lezen en uitspreken van een 17e eeuws document heel verrassend. Ik heb er toch wel heel lang over gedaan om  het 17e eeuws schrift een klein beetje onder de knie te krijgen.

Maar ik zag wel stiekum een spiekbrief erbij liggen die hij denk ik wel heel hard nodig had.

Carla B

Naar aanleiding van de link naar de familielijn Van der Goes... Er werd een beetje tussen neus en lippen door gezegd/gesuggereerd dat dit voorouders waren in de Van der Lely-tak. Heb zelf even gezocht en in de volgende familielijn komt zowel de in de uitzending aan bod gekomen Honig-, Van der Goes- en Gorski-lijn terug:

 

Teun van de Keuken

Johan van der Keuken x Noshka van der Lely

Gerrit van der Lelij x Anna Gorski

Hendrik Cornelis van der Lelij x Nellij Adriana Honig

Jacob Martinus van der Lelij x Wilhelmina Clasina Louisa Smit

Coert Hendrik Smit x Johanna Magdalena van der Goes

Wilhem Johan van der Goes x Clasina Magdalena Haack

Gertjan

Het was voor mij verrassend de gegevens en  de beelden te zien in Delft, ik wist niet dat deze er waren. vanuit schoot en de lessen van Alfa, waaruit de slag om Leiden en zeker als mug zijnde en wat er in Haarlen gebeurd is diepe indruk op mij maakte

. Dan in Polen , het stand verschil  in het gesprek met de dame als eigenaaar  van het in de steigers staande geboeuw  en de nazaat van een ossendrijver. daar kreeg ik de kriebels van . De reden is dat ik uit eigen ervaring  dergl toestanden heb

mee gemaakt wat ik hier niet kan melden. Maar in grote lijnen een  goed stukje werk.

Henk.

 

 

 

Henk


Heb eerder de uitzendingen uit Engeland en Amerika gezien. Dan vallen de Ned.uitzendingen wel een beetje in het niet. Is te veel van de hak op de tak werk. Bovendien wordt het weinig uitgediept, je weet op een gegeven moment niet goed waar ze zitten in de stamboom. Iets langere uitzending zal al helpen. Vindt het wel leuk om te zien waar de BNers vandaan komen.

linda ruiterPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!