stamboomforum

Forum logoFora » Verborgen verleden » Verborgen Verleden met Lucia Rijkers Live

Lucia Rijker was als bokser en kickbokser jarenlang ongenaakbaar. In haar hele profcarrière heeft ze geen partij verloren en ze was vele malen wereldkampioen. Daarnaast speelde Lucia in diverse films. Na de dood van haar vader aan wie ze haar achternaam dankt, ontdekte Lucia Rijker dat hij niet haar biologische vader was. Dat was een andere man uit Suriname.

Inmiddels heeft ze hem ontmoet, maar over zijn ouders en voorouders weet ze niets. Alle reden dus om haar bloedlijn te onderzoeken. Wie zijn haar biologische voorouders aan vaders kant? En wat voor invloed hebben de ontdekkingen die zij nu doet op haar identiteitsgevoel? Wie is Lucia?

Bob Coret

meer over Edgar Burgos alias Bugru, is voor velen de man van Trafassi via http://www.parbode.com/parbode-interview/item/758-edgar-burgos

Bob Coret

Nationaal Archief Suriname - http://nationaalarchief.sr/

Bob Coret

Wie weet wat er met http://www.stamboomsuriname.nl/ aan de hand is? Witte pagina's...

Bob Coret

moeilijk leesbaar

Bob Coret

Frederiksdorp was een koffie- en cacaoplantage aan de Commewijnerivier in het district Commewijne in Suriname. De plantage lag aan de oostelijke oever, stroomopwaarts naast plantage Guadeloupe en stroomafwaarts naast plantages Buitenrust en Johan Margaretha.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Frederiksdorp

Bob Coret

Bob Coret

l'Esperance aan de Surinamerivier

Bob Coret

Bob Coret


Bob Coret


Live: hou dit scherm open, nieuwe reacties bij dit bericht worden automatisch hieronder getoond!
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!