stamboomforum

Forum logoVerborgen verleden » Verborgen Verleden met Lucia Rijkers

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Lucia Rijker was als bokser en kickbokser jarenlang ongenaakbaar. In haar hele profcarrière heeft ze geen partij verloren en ze was vele malen wereldkampioen. Daarnaast speelde Lucia in diverse films. Na de dood van haar vader aan wie ze haar achternaam dankt, ontdekte Lucia Rijker dat hij niet haar biologische vader was. Dat was een andere man uit Suriname.

Inmiddels heeft ze hem ontmoet, maar over zijn ouders en voorouders weet ze niets. Alle reden dus om haar bloedlijn te onderzoeken. Wie zijn haar biologische voorouders aan vaders kant? En wat voor invloed hebben de ontdekkingen die zij nu doet op haar identiteitsgevoel? Wie is Lucia?

Bob Coret

meer over Edgar Burgos alias Bugru, is voor velen de man van Trafassi via http://www.parbode.com/parbode-interview/item/758-edgar-burgos

Bob Coret

Nationaal Archief Suriname - http://nationaalarchief.sr/

Bob Coret

Wie weet wat er met http://www.stamboomsuriname.nl/ aan de hand is? Witte pagina's...

Bob Coret

moeilijk leesbaar

Bob Coret

Frederiksdorp was een koffie- en cacaoplantage aan de Commewijnerivier in het district Commewijne in Suriname. De plantage lag aan de oostelijke oever, stroomopwaarts naast plantage Guadeloupe en stroomafwaarts naast plantages Buitenrust en Johan Margaretha.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Frederiksdorp

Bob Coret

https://twitter.com/fasol/status/693523189998174208

Bob Coret

l'Esperance aan de Surinamerivier

Bob Coret

https://twitter.com/WatVanWaardenIs/status/693526540706058242

Bob Coret


Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!